2015. február 1., vasárnap

Vége a vizsgaidőszaknak már jó pár napja. Utolsó héten még átmentem két vizsgán, nem a legjobb eredménnyel, de megvan és ez a lényeg. Most az óráimmal zsonglőrködöm, mit hová pakoljak, hogy tudjak mellette dolgozni is a dm-ben, és még korrepetálásra is legyen időm? Nehéz összeegyeztetni, főleg, hogy minden laborból kitúrnak. Szóval élvezem a regisztrációs hét gyönyöreit. Persze nem pihenek, megyek dolgozni a héten négyszer is. Azért már kicsit hiányzott. :)

Annak örömére, hogy végre vége a szenvedéseknek, elkezdtem nézni egy új sorozatot, a The Affairt. Már azelőtt kinéztem magamnak, hogy vetíteni kezdték volna, a pozitív kritikák, illetve a második évad berendelése pedig tovább erősítette a bizalmamat iránta. Úgyhogy két napba tellett ledarálni az egészet, a várakozásaimat pedig felül is múlta a sorozat. Hibátlan színészi játék, izgalmas, fordulatos történet - nemhiába zsebelt be két Golden Globe-ot is. Ruth Wilson már a The Prisonerben is szimpatikus volt Jim Caviezel oldalán, ezzel a szerepével pedig még jobban felhívta magára a figyelmemet. Egyre valószínűbb, hogy a Lutherbe is belekezdek hamarosan.
Nagyon szívesen elspoilerezgetném majd' az egész sorozatot, de akkor nem nagyon lenne értelme másnak belekezdenie. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy már csak a történetvezetés miatt is érdemes belevágni a darába: két szemszögből hallhatjuk és láthatjuk az eseményeket, az érdekes az, hogy ki mit emel ki, ki hogyan emlékszik rájuk. Egy szóval tehát: nézzétek.

Ruth Wilson és Dominic West

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése