2013. szeptember 15., vasárnap

-.-

Imádok fehérneműt vásárolni. Órákig tudom nézni a melltartókat és a bugyikat, tangákat, combfixeket, harisnyákat, fűzőket, szexi hálóingeket és folytathatnám a sort napestig... Csakhogy van egy kis probléma.
Mégis mikor ébrednek már rá arra a gyártók, hogy huhú, léteznek ám nagymellű nők is?! Ha már 98 db A kosaras melltartóval fel tudják tölteni a polcokat melltartótípusonként(!), akkor igazán elférne már 3-4 db E kosaras is. Vagy ha már erre nem képesek, akkor legalább egy 90-95D-t tegyenek már oda, még abba is beleszuszakolom magam valahogy. Ami a tegnapi vásárlásom során vicces volt, hogy a H&M-ben találtam egy F-es méretűt (!!!!!). Azt hittem, káprázik a szemem. Kár, hogy az meg már nagy volt. Meg a színe is eléggé randának tűnt, úgyhogy csak egy kicsit sajnáltam a dolgot. Már ott tartok, hogy akár 4-5 ezer Ft-ot is kifizetnék egy darabért, ha az méretben megfelelően passzolna rám. Átlagosan évente egyszer történik ez meg.
Röhejesnek tartom, hogy egyedül az Asia Centerben találok magamra melltartót. Úgy látszik a kismellű kínaiak ráébredtek, hogy vannak nagymellű nők is a világon. Az már csak egy mellékzöngéje a dolognak, hogy ezeket a melltartókat is utálom, mert ha kicsit meghúzom a pántját, akkor nem a mellemet húzza feljebb, hanem a háta jön a nyakamba. Úgyhogy itt sem szívesen vásárolok, csak ha már nagy a baj.
Legalább bugyit tudok venni magamra a H&M-ben és a New Yorkerben. Mondjuk elég viccesnek tartom ezt. Úgy néz ki a fehérneműket naggggyon aránytalan nőkre tervezik, A kosaras mellel és XL-es hátsóval. Mivelhogy általában ez a felhozatal a fehérneműkínálatban.
Tegnap még a Women's Secretbe is sikerült betenni a lábamat végső elkeseredésemben, hátha. Tényleg nagyon drága bolt, de ha ez kell, hát ez kell. Persze az eladó két kismellű nő volt, akik méla undorral néztek az enyéimre, aztán cinkosan összemosolyogtak egy "mégis mi a fenét keres ez itt" pillantással kísérve. Úgyhogy elég hamar elhagytam az üzletet (főleg, hogy itt a B kosár volt a maximum).
Tehát marad a bonprixtől való rendelés, ami szintén necces, mert felpróbálni a kiválasztott darabot persze nem lehet. Így hát ha valaki nagy meglepetést akar nekem okozni, akkor melltartót vesz, lehetőleg 95E-s méretűt. Már szinte bármilyet elfogadok, ami kicsit is ízléses (de azért a fekete előnyben).
Esküszöm, ha nem vegyésznek mennék, nyitnék egy fehérnemű boltot csak nagymellű nők részére (mert ha a kismellűek között diszkriminálnak engem, hadd tegyem már meg én is). Persze ízléses melltartókat árulnék, nem azokat a tipikus nagyimelltartókat (ja, mert hogy olyanból van nagy méret!).
Na mindegy. Nekem marad a picsogás és az álmodozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése